Het laatste verenigingsnieuws

A.J. Bruggink wint 4e viswedstrijd

A.J. Bruggink wint 4e viswedstrijd

publicatiedatum: Zaterdag, 18 november 2017

Was het de vorige keer nog supersuperslecht met allemaal nullen, deze keer op zaterdag 18 november was het wonderful goed. En dat in hetzelfde water alleen deze keer op de steigers van de jachthaven. Het weer was bar en boos maar de vis was massaal de haven in getrokken en dat maakte alles goed. Een bijzonder parcours, de steigers drijven op het water, de diepte kan daardoor variëren. En diep was het, ruim 5 meter water er stond er maar liefst. Je moest wel opletten met de harde wind want als er wat in het water valt (bv een hengeldeel) dan ben je het kwijt. Arie Bruggink koos in tegenstelling tot alle anderen voor de feeder en bracht veel pieren. Dat zorgde ervoor dat hij in het laatste deel van de wedstrijd met 2 grote snoekbaarzen (!) en 2 dikke platten de winst naar zich toe trok met bijna 12 kilo. Tegen zoveel geweld konden de voornvissers niet op, die kwamen niet verder dan ruim 7 kilo. Totaal werd er 90 kilo gevangen, een gemiddelde van bijna 5,5 kilo per visser.
Voor de uitslagen en de tussenstand -> Zie onder Wedstrijden, Uitslagen.

Lees verder

Geen enkele vangst 3e wedstrijd

Geen enkele vangst 3e wedstrijd

publicatiedatum: Zaterdag, 18 november 2017

De 3e wedstrijd van de wintercompetitie op zaterdag 4 november is er een om snel te vergeten. Het lukte niemand om een visje te vangen. De tussenstand blijft ongewijzigd.

Lees verder

Jeugddag met Anja Groot

Jeugddag met Anja Groot

publicatiedatum: Dinsdag, 24 oktober 2017

Zaterdag 11 november organiseren we een jeugddag samen met Anja Groot. Download de flyer of kijk op facebook.

Lees verder

Jan Dannenberg wint bij Brucht

Jan Dannenberg wint bij Brucht

publicatiedatum: Zaterdag, 21 oktober 2017

Jan Dannenberg heeft de 2e wedstrijd van de wintercompetitie gewonnen op zaterdag 21 oktober 2017. Parcours was kanaal Almelo-De Haandrik bij Brucht. Een prachtig stukje water waar de winterdag aardig wat vis zit. Er waren vandaag dan ook geen nullen. Het waaide stevig en in de morgen regende het maar in de middag werd het steeds beter en kwam de zon er zelfs bij. Erik Nijland werd 2e en staat in het tussenklassement al een straatlengte voor op de concurrentie.
Voor de uitslag, het tussenklassement en wat mooie foto's -> zie onder Wedstrijden, Uitslagen

Lees verder

Erik Nijland wint 1e wedstrijd wintercompetitie

Erik Nijland wint 1e wedstrijd wintercompetitie

publicatiedatum: Zaterdag, 7 oktober 2017

Erik Nijland heeft de eerste wedstrijd van de wintercompetitie 2017 gewonnen. Hij wist maar liefst 4 dikke brasems met de feeder te vangen en klokte daarmee 7.670 gram, ruim voldoende voor de winst. Het was biester weer, harde wind en miezerige regen, geen lekker nazomerweertje dus. Het was op de meeste plaatsen hard werken om een visje te vangen. Roy Brinks werd knap 2e met een mooi netje vol en good old G. Jansen werd 3e.
Voor foto's, de uitslag en de tussenstand -> Zie onder Wedstrijden, Uitslagen.

Lees verder

Welkom

Bezoek nu ook onze Facebook pagina  

Lidmaatschap opzeggen?? Dat kan tot uiterlijk 1 oktober! Klik hier!!


Welkom op de website van de Hengelsportvereniging “Ons Vermaak” te Rijssen. Wij hopen met deze nieuwe website de informatie aan onze leden nog meer te kunnen verbeteren.
“Ons Vermaak” behartigt de belangen van ongeveer 1.700 leden. Deze leden komen voor het overgrote deel uit Rijssen en directe omgeving.
“Ons Vermaak” is lid van Sportvisserij Oost-Nederland en van Sportvisserij Nederland. Door deze samenwerking op regionaal en landelijk niveau is het mogelijk dat onze leden kunnen vissen in ongeveer 90% van het water in Nederland.
De vereniging beschikt over een eigen visvijver aan de Nijverdalseweg.
“Ons Vermaak” kent enkele commissies. Zij zijn een belangrijke schakel bij alle activiteiten. Een overzicht van de commissies en de samenstelling daarvan vindt u op de pagina Contact.