Nieuws

Fotowedstrijd 2018

Fotowedstrijd 2018

publicatiedatum: Maandag, 16 juli 2018

Beste jeugdleden van Ons Vermaak Rijssen. Net zoals de afgelopen jaren is er ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Stuur ons je mooiste / grappigste / leukste foto van een onderwerp wat te maken heeft met vissen en waar je zelf ook bij op staat. hierbij nog een keer de winnende foto van 2017. Insturen kan tot eind september 2018. In oktober bepalen we wat de mooiste foto's zijn en de eerste 3 krijgen een leuke prijs. Stuur je foto naar onsvermaakrijssen@gmail.com. Wel graag in een hoge resolutie zodat we ze kunnen gebruiken voor het clubblad. Vanzelfsprekend moet de foto rechtenvrij zijn en geef je ons met het opsturen toestemming om de foto vrij te gebruiken.

Lees verder

Jan Arne van Asselt wint wedstrijd, Gert Jansen zomerkampioen 2018

Jan Arne van Asselt wint wedstrijd, Gert Jansen zomerkampioen 2018

publicatiedatum: Woensdag, 11 juli 2018

De jeugd neemt het langzamerhand over en daar zijn we erg blij mee. Vandaag werd jeugdlid Jan Arne van Asselt 1e, zijn maatje Milan Ligtenberg 2e en ook nog een jonge Roy Brinks 3e. Gert Jansen werd 5e en besliste daarmee de strijd met Gertjan Ligtenberg om het kampioenschap in zijn voordeel. Weer is hij de beste van de vereniging voor de tigste keer.
Voor de uitslag, de eindstand en wat mooie foto's zie onder Wedstrijden, Uitslagen
Bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot ziens op de prijsuitreiking en bij de wintercompetitie.

Lees verder

Gert Jansen wint wedstrijd aan de IJssel bij Wilp

Gert Jansen wint wedstrijd aan de IJssel bij Wilp

publicatiedatum: Zaterdag, 7 juli 2018

Het was erg warm op zaterdag 7 juli aan de IJssel bij Wilp. Toch werd er nog redelijk vis gevangen door de 16 deelnemers. Gert Jansen wist zoals wel vaker op dit water de winst naar zich toe te trekken met 8 kilo, G. Lankamp werd 2e met ruim 7 kilo en Jan Arne van Asselt werd knap 3e. Hij deed dit door een heuse meerval van 82 centimeter te vangen. Bij mijn weten de eerste die ooit tijdens de wedstrijden van Ons Vermaak is gevangen. Gert Jansen verstevigde met deze winst zijn koppositie in het tussenklassement maar als we het slechtste resultaat eraf trekken dan staat G. J. Ligtenberg er iets beter voor. De laatste wedstrijd (inhaalwedstrijd nr 3) op dinsdag 10 juli moet de beslissing brengen.
Voor de uitslag, het tussenklassement, het tussenklassement met aftrek van het slechtste resultaat en wat mooie foto's -> kijk onder Wedstrijden, Uitslagen.

Lees verder

Fotooooooos

Fotooooooos

publicatiedatum: Zaterdag, 30 juni 2018

de foto's van de vierde jeugdwedstrijd staan online, die van de prijsuitreiking van de jeugdwedstrijden en foto's van de jeugdkorpswedstrijd volgen vanmiddag.

Lees verder

E. Lohuis winnaar 4e wedstrijd senioren

E. Lohuis winnaar 4e wedstrijd senioren

publicatiedatum: Zaterdag, 23 juni 2018

E. Lohuis kwam na afloop van de 4e wedstrijd als winnaar uit de strijd. Hij wist 2 brasems te vangen en versloeg daardoor de nummer 2, jongeheer Jan Arne van Asselt die een prima wedstrijd viste. Deze keer hadden we maar 13 deelnemers doordat er ook korpswedstrijden waren. Het klassement is door de uitslag weer gewijzigd. Op kop staat nu een bekende naam G. Jansen maar G.J. Ligtenberg staat er ook prima voor en dat geldt ook voor W. Danneberg. Dat zorgt voor een spannend einde van de competitie.
Voor de uitslag, de tussenstand en wat foto's -> kijk onder Wedstrijden, Uitslagen.

Lees verder

Vierde jeugdwedstrijd is gevist

Vierde jeugdwedstrijd is gevist

publicatiedatum: Woensdag, 20 juni 2018

De laatste wedstrijd is gevist. Er is erg wisselend gevangen. Jan Arne, Wim Visscher en Jurian wisten hun vak te winnen. Hierbij de eindstand, dus met de slechtste van de 4 wedstrijden er af gehaald. Milan heeft de eerste plaats behaald met 150 punten, erg knap gevist. Van harte gefeliciteerd! Ook 150 punten had Jurian, maar hij kwam 6,5 meter vis te kort en werd dus tweede. De derde plaats werd opgeÃĢist door Jan Arne, ook sterk gevist. De uitslagen staan op de site. Alle vissers volgende week vrijdag 29 juni van harte welkom om 19.00 uur in speeltuin Irene voor de prijsuitreiking.

Lees verder

G.J. Ligtenberg wint 3e viswedstrijd senioren

G.J. Ligtenberg wint 3e viswedstrijd senioren

publicatiedatum: Vrijdag, 15 juni 2018

G. J. Ligtenberg heeft de 3e viswedstrijd van de senioren gewonnen door op het laatst een mooie karper te haken. Ver na het eindsignaal wist hij deze op de kant te krijgen en won zo de wedstrijd royaal. Knap om met de vaste stok een dikke karper eruit te krijgen. Parcours was de visvijver aan de Nijverdalseweg waar we dit jaar 3 wedstrijden vissen. En dat slaat aan getuige het aantal deelnemers, 23 maar liefst tegenover 16 in de eerste wedstrijden. Het tussenklassement is door deze wedstrijd nogal gewijzigd, Wim Danneberg staat na 3 wedstrijden bovenaan.
Voor de uitslag, de tussenstand en wat mooie foto's -> kijk onder Wedstrijden, Uitslagen.

Lees verder

Youth Challenge 2018! Neem jij de uitdaging aan?

Youth Challenge 2018! Neem jij de uitdaging aan?

publicatiedatum: Donderdag, 14 juni 2018

In 2018 bieden de federaties in samenwerking met Sportvisserij Nederland een nieuw concept voor jeugdviswedstrijden aan: de Youth Challenge 2018. Hierbij worden verschillende wedstrijden voor jeugd tot en met 24 jaar georganiseerd, verspreid over het land. Wil jij meer wedstrijduren maken en jezelf verbeteren? Dan is deze wedstrijdenserie zeker iets voor jou.

Lees verder

Derde jeugdviswedstrijd

Derde jeugdviswedstrijd

publicatiedatum: Woensdag, 13 juni 2018

Vanavond is de derde jeugdviswedstrijd van dit seizoen gevist. Het was winderig maar wel mooi droog. Helaas vielen de vangsten een beetje tegen, ook al konden de meeste vissertjes wel vis laten meten. Milan, Anne-Linde en Josanne wisten hun vak te winnen en daarmee 50 punten te halen. In de tussenstand gaat Milan nu aan kop en als hij geen pech krijgt kan hem de winst niet meer misgaan. Maar het blijft vissen dus alles is nog mogelijk.

Lees verder

Uitslag tweede jeugdviswedstrijd 2018

Uitslag tweede jeugdviswedstrijd 2018

publicatiedatum: Woensdag, 6 juni 2018

Met prachtig weer is vanavond de tweede wedstrijd van de jeugd gevist. Over het algemeen wisten bijna alle vissertjes hun visje te vangen. Met 43 jeugdleden was de opkomst prachtig, zelfs 11 meer dan de eerste wedstrijd. We hebben vanavond in 3 vakken gevist, dus er zijn 3 eerste plaatsen, 3 tweede enzovoort. Vak A werd gewonnen door Jurian, vak B door Jan Baan en vak C door Milan. Milan gaat nu op kop gevolgd door Jurian met dezelfde punten maar met minder lengte. Spannend. De uitslagen staan er op, de foto's volgen snel.

Lees verder